[ Anvelope si jante online ]

www.anvelodrom.ro

Principalul avantaj al comenzi plasate online este RAPIDITATEA. La ANVELODROM.ro poti finaliza o comanda de anvelope in maximum 2 minute. In plus, comenzile date online sunt preluate in ordinea plasarii acestora. Pe langa avantajul rapiditatii, la ANVELODROM benficiezi de preturi reduse si ai 100 zile la dispozitie pentru a returna produsele, in cazul in care te-ai razgandit.

Categorii anvelope:

Anvelope de vara

Anvelope specializate pentru sezonul de vara care ofera performante maxime in sezonul pentru care au fost concepute.

Anvelope de iarna

Pentru anvelope, iarna incepe atunci cand temperatura se mentine constant la mai putin de 7 grade Celsius.

Anvelope all seasons

Concepute pentru a se comporta bine intr-o varietate de conditii diferite cum ar fi drumuri ude sau conditii de trafic specifice iernilor usoare.

Categorii jante:

Jante aliaj

Au un design placut si pot imbunatati foarte mult imaginea masinii tale. Standardele lor de productie sunt foarte precise si de aceea aceste jante au potrivire exacta si ofera cele mai bune performante masinii tale.

Jante otel

Cunoscute si sub denumirea de jante de tabla, au in primul rand avantajul unui pret mai mic decat cel al jantelor de aliaj deoarece procesul de fabricatie este mai putin complex, iar materialele din compozitia lor sunt mai ieftine.

Ghiduri AUTOLINK:

La prima vedere, alegerea anvelopelor potrivite poate parea o banalitate. Insa, daca tii cont de importanta pe care o au anvelopele pentru siguranta ta in trafic, de investitia financiara semnificativa necesara si de numarul mare de modele de anvelope disponibile pe piata, decizia devine brusc una dificila. Ghidul AUTOLINK a fost conceput pentru a te ajuta sa realizezi achizitia potrivita.

Alegerea jantelor poate parea extrem de dificila pentru ca presupune cunoasterea unor detalii tehnice destul de complexe. Montarea de jante care au caracteristici eronate poate crea probleme grave pentru celelalte componente ale masinii. La ANVELODROM identificarea jantelor potrivite este foarte usoara si poti afla din doar cateva click-uri ce jante se potrivesc exact pe masina ta.